söndag 1 april 2012

22 månader

Eftersom det är ny månad idag så innebär det också att Theodor är en månad äldre idag. 1 år och 10 månader! Vart flyger tiden iväg? tycker att vi nyss hade 1års kalas åt honom och nu är det snart dags för kalas igen!
Han är inte den lättaste att fånga på bild kan jag lova. Men hans lillasyster är:)
Tycker att den här klänningen är jättesöt! Hon börjar kunna använda storlek 62 redan vår lilla tös. Ska bli spännande att se hur mycket hon vuxit när vi ska på 2 månaders kontroll på torsdag.

Idag har jag bakat, städat, städat lite till och nu väntar jag på att Wilma ska vakna från sin dvala. Hon har sovit länge nu, men tygblöja på så får se om den har hållit tätt. Bilstolen verkar vara en väldigt bra plats att sova på. Hon sover jättedåligt på dagen på alla ställen förutom i bilstolen. Där tar hon flera timmar i sträck medan sängen bara duger för 5 minuter. På natten sover hon bra i sängen nog men inte på dagen konstigt nog. Men det går ju såhär också:)

6 kommentarer:

 1. Sen är tyvärr bilstolen inte sådär jätte bra att tillbringa långa stunder i för en baby. Det är inte bra för deras rygg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går att luta den bakåt så belastar det ryggen mindre. Hon sover ju inte i den jättelänge, bara ett pass per dag så det ska nog inte vara någon fara. Och som Josefine skrev så säger de nog till om det blir obekvämt.

   Radera
 2. De ska inte vara någon fara.. Min BVC sköterska rekomenderade mig att låta min tös sova i den då hon var jätte förkyld :) de gnäller om inte ryggen pallar mer :)

  Söta de är dina barn Josefine :))

  SvaraRadera
 3. Usöt bild på Teddo! Å Wilma er ögongotta å såklart! ;)
  Lucas tala om Theodor ikväll å fyri a sko sova. Ja tror a er liti såld på sin kompis ;)
  /Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. He e kul at di har hitta varader nu:)

   Radera
 4. Ursöt ska i va såklart!

  SvaraRadera