torsdag 29 oktober 2015

Uppdatering

Hade aningen tråkigt i skolan idag och fixade en fläta åt mig. Första gången jag försöker mig på en fiskbensfläta och det blev ju helt okej! Borde skaffa mig en till ylletröja för nu har jag samma på varje dag, hehe. Börjar bli kallt! Och med en envis förkylning ännu kvar, men mycket mildare än förra veckan, så är det bra att hålla sig varm.
Första tenten är nu avklarad och de flesta arbeten inlämnade. Så skönt! Men nu läser jag för fullt inför nästa tent på måndag. Finska. Över 20 sidor ordlistor. Heja heja! Så imorgon går min lediga dag år till att lära mig dem. Sen följer två tenter till före jag ska ut på praktik. Och diverse grupparbeten. Men det känns som att läget är under kontroll och jag trivs bra med situationen.
Har hunnit pyssla lite också den senaste veckan men de alstren kommer upp på julivasa.blogspot.com .
Förundras över hur mycket barnen har lärt sig i höst. Theodor är så artig att jag blir alldeles förvånad! Wilma har fått en väldig fantasi. Wilgot pratar på som aldrig förr och lägger märke till saker som jag inte noterar. T.ex. fick vi hem församlingens broschyr för barnfamiljer och han sa att Wilma var på bild på pärmsidan. Trodde inte honom men vid närmare granskning så var det ju visst Wilma där även om bilden har något år på nacken. Känner mig ofta utklassad av mina egna barn, haha.
Min lillebror förlovade sig igår och jag blev så glad när jag hörde nyheten! Äntligen börjar någon komma ikapp mig ;)
I helgen träffade vi alla mina syskon och deras respektive och likadant från Robins sida. Jätteroligt! Fick också träffa två små små bebisar varav den ena är ungarnas kusin och den andra våra kompisars tillökning. Så små och söta! Theodor var så glad att få träffa sin bästis som vi inte träffar så ofta och jag minst lika glad att träffa mamman i familjen igen efter en lång tid.
Idag är jag ovanligt trött. Antar att det är för att helgen närmar sig och Wilgot levt i sommartid hela veckan så sömnen har blivit lidande. Så nu ska jag nog ta igen lite sömnskuld och lägga mig rekordtidigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar