måndag 19 oktober 2015

Ännu sjuka

I helgen var vi till edvinstigen med våra vänner. Riktigt roligt att gå där och mysigt med picknick. Ungarna tyckte att statyerna var lite läskiga först men sen var det nog bara roligt.
Det är väldigt fuktigt i luften nu och det bildas svartis snabbt. Redan halv sju ikväll fick jag köra försiktigt för större delen av vägen var istäckt. Dags att packa undan vespan och så får ungarna längre dagisdagar... Trist, men finns inte mycket att göra åt det inte.
Vi är fortfarande sjuka här. Wilgot var hemma idag med den eviga hostan men ingen feber och den är nog lite bättre nu så imorgon blir det nog dagis bara han inte mår sämre. Jag själv har tagit det sämre. Huvudvärk lite hela tiden, hostig och snuvig. Bihålorna krånglar också. Inte så roligt kan jag säga... Men ingen feber i alla fall som tur är. Har obligatorisk närvaro i skolan så hamnar nog bara att bita ihop. Men är sååå trött på influensa nu. Hela hösten i förkylningens tecken. Har missat större delen av jumppan vi anmälde oss till pga det.
Har mycket skolarbete just nu och flera tenter på kommande. Så väldigt fullt upp med andra ord. Måste använda glasögon nuförtiden också och de har börjat skava bakom öronen vilket inte hjälper till med något alls.
Vilken klagoinlägg det här blev nu men såhär har vi det just nu. Som tur är så har vår närmaste bekantskapskrets utvecklats med två små nya som jag längtar efter att få träffa! Men först måste vi bli friska förståss. Men det är något roligt i alla fall!
Blir tidig läggning idag så man kanske skulle sova bort lite sjukdom och orka med en lång dag imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar