tisdag 2 juni 2015

Tisdagen

Idag var vi hem till våra kompisar och lekte. Vi cyklade alla och det gick riktigt bra. Roligt hade vi också fastän Wilgot alltid är på krigsstigen när det finns jämngamla barn i närheten... Hoppas det går över till hösten, annars blir det jobbigt för dagistanterna ;)
Fick en fin blombukett av de äldre barnen idag :)
Har gjort en massa hushållsarbete och byggt lego polisstationen som Wilgot söndrade under tiden. Sen lekte han båt ett tag och jag ställde mig i ordning för en kvällslänk med en kompis. Var tänkt att vi bara skulle ta två varv i skogen men det blev tre varv upp för gerby-berget. Tungt! Kommer att kännas i benen imorgon. Har aldrig förr orkar ända upp men idag gick det. Passade kanske inte jättebra att jag tränade ett tungt pass igår kväll och så det här på, men imorgon tar jag paus. Träna fyra dagar i rad tror jag inte är bra för en sån nybörjare som jag. Kanske man orkar sig ut på en länk på torsdag istället då, och lite längre än dagens 4,4km.
Ikväll ska jag ännu klippa gräsmattan tänkte jag bara jag får barnen i säng först. Sen ska jag sitta i soffan hela kvällen med gott samvete, så de så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar