tisdag 30 juni 2015

Hejdå spjälsäng

Ikväll fick Wilma ny säng. Den har inte alla delar ännu, har beställt men de har inte kommit fram, så ännu är den helt vanlig men ska sen högre upp. Wilgot fick flytta bort från spjälsängen. Tog länge innan han somnade men det ska väl börja gå bättre med tiden. Ingen bebis mera... Så nu ska sängen tillbaka till sin ägare. Har lånat den av min mammas väninna. Hur vi nu ska få dit den är ett annat dilemma.
Får lite ångest över att de växer så snabbt de här barnen våra! Tänk att de alla sover i fullstora sängar nu! Wilgot har dessutom börjat prata i meningar nu så han blev riktigt stor på en gång! Treordsmeningar blir allt vanligare men också fyraords förekommer. Älskade lillskrutt :) Men hans favoritsysselsättning är fortsättningsvis att jävlas med sin mor ;)
Annat än skruvat säng så har jag spacklat för att sedan konstatera att tapeten visst går bort på några väggar så här rivs det igen. Men fick hjälp av Robins kompis idag :D
Imorgon hoppas vi på strandväder! Åtminstone till fredag ser prognosen lovande ut! Och till helgen borde vi få det riktigt varmt när vi är i Helsingfors! Åh så skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar