måndag 29 juni 2015

Möhippa och strandpremiär

I helgen hade vi möhippa för min kompis från yrkes-tiden. Riktigt roligt! Har dansat på nattklubb (och klibbat fast i golvet...) för första gången på flera år. Kom hem till mina föräldrar efter 4 på natten. Men före det hann vi med zumba, picknick, bildorientering, jacuzzi bad, doppat mig i sjön (kallt), grillat och skrattat.
Vi var också till Hartman i Jakobstad och köpte tapeter! Hoppas att det blir bra sen när de är uppe. Fick syskonvagnen såld också. Men det var inte oväntat för den är så bra :) Igår var vi till ett lekland i Kokkola. Var tänkt att vi skulle träffa en kompis där men de fick förhinder. Ungarna hade sett fram emot det så mycket så vi for i alla fall.
Idag började vi dagen med strandbesök. Theodor och Wilma simmade men jag och Wilgot låg i solen istället. Våra vänner kom med dit också och först runt 12 började andra dyka upp, lagom tills solen gick i moln. Det lönar sig att vara ute i god tid ;) Sen har jag omorganiserat och städat i barnens rum och rivit ännu mer tapeter. Imorgon hamnar jag att åka in till stan och köpa spackel. Blir inte till något annars ;)

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för en super rolig dag ��❤

    SvaraRadera
  2. Kul! Tänkt ja sko skick åt di ifall ni hitta tapeträ, men tänkt ja skådar in jär ist! ;)

    SvaraRadera