fredag 30 januari 2015

En konstig dag

Igår trillade Wilma med näsan i grinden vid trappan. Idag var det väldigt blått och svullet så jag ringde hvc som ville ha dit oss. Fick vänta länge innan vi slapp in till sköterskan och ungarna blev rastlösa. Sköterskan ville att en läkare ska se på näsan men inga lediga tider fanns där så hon skickade remiss till akuten istället. Gick via butiken och sen hem och äta innan vi stressade iväg till bussen alla fyra. Bussens bakdörr var trasig så vi fick stiga in framifrån och det tog ett bra tag innan han fick upp båda framdörrarna. När bussen kom till stan sa chauffören att han ska på paus och att det snart kommer en annan buss och plockat upp oss. Ha. Det kom det ju inte. Vi fick stå där en halvtimme och vänts på nästa buss istället. Skulle lika bra ha kunnat ta en senare buss hemifrån...
Nå fram kom vi. Fick vänta någon timme före vi slapp in till läkare och hon sa att vi nog skulle få åka hem genast men hon skulle prata med kirurgen före. Efter en lång stund fick vi komma in igen och hon kikade mer på näsan och sa att kirurgen vill ha det röntgat så det bar upp till röntgen då. Väl där fick vi vänta ett tag till en sköterska kom och berättade att de slutat röntga näsor så vi fick gå ner igen. Väntade en timme och sen fick vi fara hem. Ska ringa öronpolikliniken på måndag och avvakta under helgen. Så mycket klokare blev vi inte. När vi var färdiga hade bussarna slutat gå så vi gick in till stan, åt varsin glass och så kom Robin och plockade upp oss.
For till hvc kl.9, kom hem kl.18. Man ska inte ha bråttom om man far till akuten inte. Men det gick ändå förvånansvärt bra. Så riktigt bitter är jag ändå inte. Bra att ha fått näsan uppkollad och nu hoppas vi att svullnaden går ner av sig själv och att inget är av.

Ikväll har Robin vår kompis här. Spelhelg som jag ordnat åt dem :) Det är han värd, gubben min  💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar