måndag 2 februari 2015

Krokar

Köpte hem två krokar och skruvade upp dem i "taket" (dörrpost? Men utan dörr och 2 meter bred...). Tanken var att ta in ungarnas ringar, trapetsen och repstegen så att de skulle få lite vardagsmotion också inne. Tyvärr har ungarna lagt alla de redskapen på gräsmattan och hur jag än gick och sparkade undan snön så hittades de inte. Nu har det kommit 10-15cm till så nu hittas de garanterat inte. Om ingen har en känslig metalldetektor? ;) Nå babygungan fick komma in och Wilgot är nöjd!
I helgen hade vi vår kompis här. Fick hit ett kompispar också en kväll och det var riktigt trevligt att umgås! Igår var vi hem till vår kompisfamilj också det riktigt roligt. Barnen leker så bra  tillsammans.
Idag känner jag mig ganska slut. Nå har kånkat grejor upp för trappan hela kvällen igår. Vi har ett nytt skåp som ska in i vår inneboendes rum och så flyttade vi upp två bokhyllor. Upp för trappan. Så tungt! Nu gäller det bara att skruva ihop nya skåpet... Ser inte fram emot. Men det blir bra sen när det är klart.
Imorgon ska vi till öronpoli med Wilma. Näsan är nog mycket bättre nu. Svullnaden har lagt sig och hon kan andas ordentligt genom den. Men de vill ha dit oss i alla fall. Borde inte ta lika lång tid som vid akuten i fredags åtminstone.

Och så vill jag efterlysa tips hur man får fyraåring och snart treåring att städa sitt rum...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar