söndag 4 januari 2015

Lego-stund

De passar på när Wilgot sover. Ha äter inte upp bitarna men sprider dem runt hela huset. Nu sover han. Blev en lite upp och ner morfon för hans del. Han vaknade redan före sex och jag hade ett ståhej med att få honom att somna och inte väcka storasyskonen. Själv kunde jag såklart inte somna om när jag redan sovit fem timmar... Somnade till sist om när ungarna hade vaknat och Wilgot var i vår säng och myste lite så känner mig ändå någorlunda pigg.

Det nya året förde med sig lite nya vanor, utan att jag planerat det. Har antagit utmaningen #100squats100dagar (om man nu kan säga så efter bara två dagar. Är ännu liite skeptisk till om det blir till något...), vara ute och röra på mig varje dag och börjat äta mer grönt. Har skippat alkoholen och koffeinet också (nej, jag är inte gravid) efter att ha fått hjärtklappningar efter nyårsfirandet. Blev ett litet wake up call. Har dock inte haft något sånt efteråt så tror det var kombinationen för lite mat, lite förkyld och vin som gjorde det. Så ingen fara på taket :) Var nog till hvc och kollade upp det också så ni som bryr er om mig behöver inte vara oroliga alls.

Nu borde det kanske skottas snö ute. Gränsfall men bäst att se efter nu när vi har gårdskarlstur. Dålig vecka att ha det: Först en massa snö, sen is med vatten på och nu snö igen. Skotta, grusa, skotta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar