onsdag 28 januari 2015

Wilgot in action

Om det är något vår lillgrabb gillar så är det att koka. Och mest av allt gillar han glaslock och stekpannor som elaka mamma brukar lyfta undan ;)
Idag var vi till tandläkaren och i väntrummet föll Wilgot från en barnstol. Alltså en liten stol. Ett hack på utsidan av läppen och många sår på insidan. Alla tänder genom... Blödde mycket men vi var på rätt plats så en tandläkare konstaterade att tänderna var okej. Munhtgienisten frågade de klassiska frågorna: Hur ofta vi borstar tänderna (2ggr/dag), vem som borstar (själv på morgonen, jag på kvällen), vad hon dricker till mat (mjölk) och som törstsläckare (vatten), om vi använder xylitol produkter (efter måltid) och om de har godisdag (nej, de får bara godis på påsk och jul). Allt väl i lilla munnen :)
Sen lekte vi ute tills Theodors dagklibb började. Theodor skulle hoppa från en hög avsats men halkare och föll ner pladask på mage. Knäna och ena kinden blåa... Stackars liten. Så vi har haft lite otur idag... Men de hade i alla fall inte grusat trottoaren :) Dagens kilometrar=3,6. Ikväll syjunta! Och sen skolarbete.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar