torsdag 6 november 2014

Vacker vit vintervärld

Aldrig har en dagklubbslämning gått så snabbt och smidigt! Lämnade en sovande Wilgot på terassen och babyvakten åt grannen. Tusen tack Benita! :) Båda ungarna på rattlälken och oj så lätt det var att dra den! De hade tack och lov inte fått bort all is från trottoaren när de skrapat den. Ilands problem att de ofta skottar och grusar hela trottoaren där det bor en massa barnfamiljer som, just det, drar barnen i pulkor. Men idag fanns det pulkamaterial på halva trottoaren åtminstone så kanske det var avsiktligt?! Hoppas :)
Förkylningen börjar ge med sig här. Theodor är nästan helt utan snuva nu men näsorna på småttingarna rinner lite ännu. Jaha, Wilma är på gränsen till att somna här så det verkar lite som att jag får en eftermiddag för mig själv! Oj, vad ska jag då hitta på? Ilands problem det också ;)
Fick hem sojavax igår. Ska göra egna ljus. Vi gjorde det på Gerby UFs pysselkväll i söndags och det var så enkelt (dessutom varken hett eller giftigt) så ska göra flera. Vaxet smälter man i micron och det smälter vid så låg temperatur att man inte bränner sig = perfekt pyssel att involvera barnen i. Så där har ni ett pysseltips! Kan bli fina julklappar :) Och burkarna man häller vaxet i kan man dekorera, de ljusbutkarna jag gjorde här om dagen ska jag göra till ljus. Har blivit mycket pyssligare av mig sen jag började studera kvällstid. Men då måste pysslet utföras dagtid när jag inte kan studera.
Nu blev det långt igen. Har idag annars njutit av vädret. Lagom kallt och snö! Wilgot har åkt pulka på gården. Det tyckte han om. Största leendet när han åkte ner för backen på gräsmattan :) Och sen var vi in till grannen på té. Trevligt var det! Hissade flaggan också. Länge sen jag gjorde det men det gick finfint! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar