torsdag 13 november 2014

Hörselskydd

Tukes har granskat bland annat hörselskydd och det vi köpte åt Wilgot för inte så länge sen finns med på listan över hörselskydd som inte får säljas längre. Bara att föra tillbak det då. Har faktiskt inte blivit använd en enda gång men på julöppning behövs de för fyrverkerierna. Theodor och Wilma har riktiga peltor hörselskydd men vi tänkte att det lika bra gick att köpa ett billigare åt Wilgot eftersom vi ändå har två i barnstorlek och de ganska sällan används alla på samma gång. Får nog köpa ett par peltor åt Wilgot också nu.
Har idag lappat en hel hög med kläder och sytt om Wilmas julfestklänning. Är inte helt nöjd med den ännu. Får se vad det här blir till.
Lite halsont, hosta och snuva. Annars är formen på topp :) Så skönt! Nu ska Theodor till dagklubben så småningom och jag tänkte faktiskt skriva på min inlämningsuppgift sålänge Wilgot sover. Fick en massa motivation idag efter några dagar på soffan :)

1 kommentar:

  1. Så förargligt. Han skulle ju kunna ta morbrors, för en 10åring kan ha vuxenstorlek, men ni kommer ju inte upp före julöppningen.

    SvaraRadera