söndag 2 november 2014

November

Finns en risk att hela inlägget inte kommer med...
Igår eldade vi i spisen för första gången. Supermysigt! Och idag har vi fortsatt med det. Är glad att vi köpte en lägenhet med spis :)
Har (försökt) ta julkort på barnen idag. Inte det lättaste! Håhhå, nå några blev helt okej så tror att jag det får duga :)
Igår hade jag en riktigt aktiv dag. Tvättade nästan allt byke, våttorkade golven, tvättade julmattorna (bättre sent än aldrig...), planerade min julklänning, bytte lakan, städade i Theodors klädskåp. Gjorde säkert annat också som jag nu glömt bort.
Har börjat på med min andra kurs nu. Perspektiv på sociala problem. Så krånglig litteratur! Men det går framåt. Har tänkt på den kursen klar före 15.11. Ska på syjunteresa till Tammerfors då och det skulle vara så skönt att ha den klar då och bara få fokusera på julen efter det.  Har massor med julinspiration och skulle så vilja satsa 100% på det så det är en bra morot att få kursen klar först. Har fått 2/4 uppgifter av den förra kursen godkända. Väntar med spänning på bedömningen av de två andra också. Men är så stolt över mid själv att jag fått någonting godkänt alls! Hemmamamma på heltid till tre under fem och dessutom både syjunta och zumba! Man kan nog mer än man tror ändå. Ska bli spännande att se hur det går sen när jag studerar på heltid och barnen är på dagis, när det nu blir sen. Vet ännu inte om det blir nästa höst eller hösten efter det. Får se hur det känns sen mot våren.

2 kommentarer:

  1. Det är alltid knepigt att fotografera barn, men jag hoppas att dina julkort blir bra! Du är ju i alla fall ute i god tid. Lycka till med dina kurser ;-)

    SvaraRadera
  2. Du är duktig! Kram.�� Om du är hemma tills Wilgot är tre får troligen han och Wilma vara i samma grupp och då är ju Theodor i förskolan. Tror som barnträdgårdslärare att det blir tryggast för barnen. Mamma-Mommo

    SvaraRadera