måndag 24 juni 2013

Holmlundska nyheterna i korthet

Småbarnsmamma omorganiserar tillvaron: Tvåbarnsmamman Josefin, 22, vaknade upp imorse med en ny inställning till vardagen och försöker nu ha lite mer planer för dagen istället för att ta dagen som den konmer. Hittills har nästintill 100% mer hushållsarbete blivit gjort än vanligt.

Svettig småbarnsmamma attackerad i skogen: Den lilla familjen Holmlund besökte en lekpark i sommarhettan tillsammans med grannarna. På hemvägen blev det lite molnigare och åtminstone den ena mamman blev biten på ett flertal ställen.

Treåring skadades i trafikolycka:
En liten cykelolycka inträffade på en gårdsplan i Gerby kl.14 på måndag. Treåringen miste kontrollen över cykeln och flög omkull vilket resulterade i ett lite uppskrapat knä. Han vårdas hemma.

Ettåring sömnstrejkar:
Orsak okänd men högst antagligen har det med "förtrotsen" som vanligen dyker upp runt 18 månaders ålder och håller i sig ca 2 månader att göra.

Ofödd människa åklagad för misshandel:
En ca 30 veckors bebis ligger konstigt i sin mors mage och gör skada på revben. Inga vändningsförsök kommer att göras ännu på några veckor och man hoppas att bebisen ska vända på sig snarast.

Josefin Holmlund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar