söndag 28 april 2013

Resultatet

Som jag skrev då för länge sen så tänkte jag försöka få synligt resultat på magen till Turkiet resan. Nu har vi redan varit på vår resa och hur gick det med magen då?
Synligt resultat? Jo!
Tack vare träning? Verkligen inte ;)


16 kommentarer:

  1. Jag är ju otroligt trög kom jag fram till idag, var Jonas som upplyste mig om nyheten ;) Grattis!

    SvaraRadera
  2. Dåligt bantat ;) ;) ;) hehe...

    SvaraRadera
  3. Men HUR skall du orka?Du har ju det redan nu svårt med att få sova för litet
    och besvärligt med att transportera barn i snömodd och dåliga bussförbindelser.Visst är det ljuvligt med babysar men mamman måste också må bra.

    SvaraRadera
  4. Jag får nog sova mer än tillräckligt och har sovit hela nätter i snart ett halvår. Vet inte om du blandar ihop mig med någon annan för sömn får jag nog (förutom nu när vi kom hem från Turkiet då). Bussförbindelserna är ju jättebra här. Finns ingenstans i Vasa som de går lika ofta som här förbi...
    Theodor blir äldre hela tiden och vi har inte använt ståbrädan på över en månad nu för han går själv.
    Jag är inte alls orolig över att jag inte ska orka med der här. Visst, alla har dåliga dagar ibland och då är det ofta bloggen jag skriver av mig i men för det mesta flyter det på riktigt bra och jag ser bara fram emot att få lilla trean. Har faktiskt inte en enda gång tvivlat på att jag inte ska orka med en till. Jag vet att många andra inte skulle skaffa tre barn tätt men man gör väl vad som känns rätt för en själv och för familjen:) Ser faktiskt ingenting negativt med det här! Lillen är så efterlängtad!
    Att den här graviditeten varit mer eller mindre ett helvete de första månaderna har gjort mycket med mitt psyke men det ska jag skriva om i ett senare inlägg.

    SvaraRadera
  5. Grattis!

    Jag förstår lite hur anonym resonerar, för jag har också ibland fått den uppfattningen av din blogg att du sover lite, att ni ofta är sjuka och att det ofta är tungt att för det mesta ensam ha hand om barnen. Vet att verkligheten inte kanske är så, men bilden du ger i bloggen är ofta den att du tycker att det är tungt och jag har ofta upplevt att du ensam får göra det mesta.

    Men som sagt, verkligheten kan vara en annan, men vi som endast "känner" dig via bloggen så får kanske en helt annan bild än de som känner dig i verkligheten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den här våren har det blivit många negativa inlägg för den här graviditeten var som sagt psykiskt påfrestande de första månaderna men jag ville inte skriva om det i bloggen så istället verkade det som att det var allt annat som gjorde mig nedstämd. Ska skriva ett inlägg senare idag om den här graviditeten. Men riktigt på riktigt så mår jag bra och orkar bra med barnen. Lever oftast riktigt harmoniskt. Men som sagt så har våren varit jobbig och då börjar man också störa sig på småsaker som annars inte skulle varit så stora irritationsmoment.

      Radera
  6. Jag ser det som en positiv sak att du skriver av dej då du är irriterad på något. Det hjälper dej att behålla lugnet, då det kommer trotsutbrott och annat som hör småbarnstiden till. <3 Livet ska inte orkas, det ska levas! <3 Jag ser också fram emot att få mitt tredje barnbarn. <3 Om någon klarar av tre småttingar så är det just du och Robin! Kram mamma-mommo

    SvaraRadera
  7. Klart man vejt va som e bäst för ein själv och ens familj. Ja tror int alls på att int du sku klar e - tvärtom. Känns hejlt naturligt att ni ska få en till, att såde var e ju som e sku gaa till :)

    Å bloggen e perfekt att få skriv åv se på, he e ju he som e mening me en blogg. Som mamma ha sagt att om hon sku ha hadd en blogg tå min storasyskonen va lill å pappa hadd fullt upp me två arbejt å hon va eismend me bånen hejm, langt bort från mamm å papp sin, så sku he säkert ha komi grömt text om hu tungt å djävlot he e ti va mamma.
    :)

    / Sara som int orka logg in igen

    SvaraRadera
  8. Nemen oj så roligt! Grattis till er :)

    SvaraRadera
  9. Grattis :) härligthärligt.nu ska det bli ännu roliari att följ din blogg :)vi har bånen isama ålder! Å ja håller med de dömhe ader att du SKA skriva ut allt "negativt" också..så få du ut det!!Hejjahejja :)/tvåbarnsmamman

    SvaraRadera
  10. Grattis!! Härligt med ett barn till!

    H. Colins o Mettes mamma

    SvaraRadera