måndag 29 april 2013

En måndag

Idag vaknade jag riktigt pigg och utvilad trots att jag före inatt knappt sovit en blund på många många timmar i och med hemresan. Tog genast itu med upp packandet och myrjagandet för myrorna har visst bestäm sig för att bo här nu.Wilma har sprungit omkring med dockvagnen fram och tillbaka, Och ibland också med Theodors gåvagn och då har Theodor fått sitta i den, eller tvärt om. De har nog stor glädje av varandra våra småttingar.


 Jag har uppdaterat headern, rensat lite foton, hällt upp mjöden i flaskor (ute i god tid som vanligt) och tittat på lite tv.
 Omrästningen som avslutades i början av januari men jag inte orkat göra något av har jag nu tagit bort i alla fall och här ser ni resultatet.
Den här veckan har vi mycket program! Imorgon ultra så ungarna ska till grannen och vaktas. På onsdag är det första maj som alltid firas inne i stan med en massa andra människor. Kallt brukar det vara. På torsdag ska jag till tandläkare. Ringde och bokade tid i början av året. 16 augusti ville de ge mig en tid. Fick nog förklara att jag är gravid och kommer att föda några veckor senare så kanske inte den bästa tidpunkten för tandläkarbesök när jag alltid brukar ha hål och hamnar att komma tillbaka några gånger. Med den motiveringen så fick tanten i telefonen ändrat det till andra maj istället. Tur det. På kvällen blir det Me&I party. Äntligen! På fredag är det dags för mitt tredje rådgivningsbesök. Kela-papper ska fyllas i. Redan! Tar inte mammalådan den här gången. Känns lite onödigt när vi redan har två uppsättningar av allt. Känns väldigt konstigt att skriva om graviditeten på bloggen nu efter att ha hållit tyst så länge... Sen åker vi norrut i helgen. Min syster blir konfirmerad. Ska se på ishockey VM som börjar i helgen också. Fullt upp så något öppet dagis hinner vi inte med denna vecka, tyvärr. Saknar mina mammabekanta.
Nu börjar halsbrännan göra sig påmind så jag ska fixa ihop ett glas oboy innan jag går och lägger mig.

På något sätt kom blogginspirationen krypande nu på samma gång som jag kom ut ur skåpet med graviditeten. Trevligt!

4 kommentarer:

  1. Ska bli kul att få följa din tredje graviditet. Har följt dig sen innan du blev gravid med Wilma. Är själv tvåbarnsmamma och ung så är kul att få läsa om andra i lite samma situation. Fast min andra är bara en månad så någon nr tre är de inte på väg här inte ;)

    Ett stort grattis i alla fall! :)

    SvaraRadera
  2. Vill sii mytsi bildren från reison!! :P // Johanna

    SvaraRadera