lördag 9 mars 2013

Lördags kväll

Den där mysiga lördags stämningen. Familjen kanske bakar pizza tillsammans eller sitter och äter tortilla. Kanske mysig belysning på. Eller varför inte middag framför en Disney film.
Så är det inte här. Jag har just konstaterat att det är för sent att börja med lasagnen eller köttbiten som ska vara i ugnen så det får bli gröt, igen. Jag tycker inte alls om min mannagröt. Den blir inte god hur jag än gör. Lamporna har vi inte orkat tända så vi lever i skymning här. Wilma är så gnällig så gnällig. Och jag är trött. Och hungrig. Och har huvudvärk av Wilmas gnäll. Pappan i huset "vilar" alltså sover på soffan och jag som inte sovit sen sju i morse är avundsjuk. Ingen bta fiilis här inte. Det är så tvärt emot bra fiilis som man kommer tror jag. Usch!
Dessutom mår jag dåligt när jag tänker på den stackars farbrorn som försvunnit här i området för några veckor sen och det kom allt för få och letade idag och själv hålls man knappt på benen så man är oförmögen att hjälpa till. Blev nog en piss-dag det här också. Sämsta veckan ever, no doubt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar