måndag 8 april 2019

Måndagsfiilis

Stormvindar och snö idag. Vi hade redan vant oss med vårigt väder så temperaturen sjönk en bra bit här inne på grund av nordanvinden. Lite eld i spisen senare så börjar det kännas normalt, men Naya fick sova med nattmössa inatt. Hon somnade rekordsnabbt så kanske det var bra med mössa. Naya sover med tygblöja inatt. Håll tummarna att den håller hela natten! Har aldrig testat tygblöja nattetid förut, men eftersom jag tar majsblöjorna till Helsingfors så vill jag kompensera för det på något sätt. Hoppas att det ska gå att använda tygblöja också nattetid så skulle vi i princip helt slippa engångsblöjor! 



Kom på att jag inte visat bodyn som mina vänner skrev på under babyshowern! Nu passar den på henne. Storlek 62, 4 månader på fredag. Bättre sent än aldrig! 4 månaders kollen blir först nästa vecka. Ska bli spännande att se hur mycket hon vuxit sen sist. 



Idag drog hon sig fram lite på golvet. Stop och belägg! Hon får gärna hålla sig stilla några månader till, hehe. Hon tar sig ännu inte från rygg till mage, men det är nära. Däremot snurrar hon 360 grader dit hon vill när hon ligger på mage. Tidigare blev hon sur om hon måste ligga på mage, men nu är det helt tvärt om. 

2 kommentarer:

  1. Hur gick natten med tygblöjan? Jag har också nyligen fått fjärde barnet och använt tygblöjor jämsides med "vanliga" men aldrig vågat mig på tygblöja på natten eller när de sover dagsömb.

    SvaraRadera
  2. Det gick bra! Blöjan höll tätt hela natten :) Under dagssömnen har den aldrig läckt för oss.

    SvaraRadera