torsdag 28 november 2013

Torsdag

Idag har vi varit på små&stora, bakat pepparkakor och limmat ihop pepparkakshuset som vi dekorerade igår. En riktigt bra dag med undantag av att jag är trött. Gick och la mig för sent efter att jag efter syjuntan rensat ur alla bilder som ska framkallas. Alla! Wilgot sov lite halvdåligt. Antagligen på grund av att han inte fick magdropparna på morgonen. Wilma vat uppe några gånger också så det blev ingen bra natt. Men dagen destu bättre. Theodor lekte i skogen ganska länge på vägen hem från små&stora. Han är ganska duktig på att klättra i träd fick jag konstatera.
Idag blåser det mycket och om det inte vore för snöflingorna som ibland kommer ner så skulle jag vara riktigt trött på det här vädret.
Morgondagen är full med program. Tror jag. Dagklubb och familjecafé på förmoddagen och så hade jag lite lovat Theodor att vi ska fara in till stan imorgon... Och så ska vi norrut sen på kvällen. Vet nu ännu inte om det blir något stadsbesök. Han har säkert glömt bort det men vi får se vad vi orkar med. Måste i något skede packa också.

1 kommentar: