måndag 18 november 2013

Julmusik

Wilgot har jättesvårt att hålla sig vaken när "nu tändas tusen juleljus" spelas. Han sover riktigt bra till nya julskivan som jag köpt. Den har snurrat ungefär fem gånger idag. Julstämningen kryper fram. Det är på tiden det för snart är det ju december! Theodor och Wilma skrev önskelistor idag. Får inte upp bild på dem nu från telefonen... Måste ta fram riktiga kameran och fota sen när jultomten hämtat breven från dörrmattan ;)
Annat som vi gjort är att byta till juligare köksgardiner (inga tomtar, men hjärtan), tvättat byke, bytt lakan i sängen, lagt upp en stickad krans med lampor i i köksfönstret, byggt med duplo hur länge som helst, ätit mat, planerat julklappar... Nu är det mammas tid framför Holby City. Wilgot strular på kvällarna så det är skönt att jag får göra någonting roligt själv fastän han nu ligger på soffan med mig ändå :)
Snart är en julklapp jag gör själv klar. Evighetsprojektet. Ni får veta vad efter jul för det finns en risk att personen som ska få julklappen läser bloggen min. Sen har jag tänkt göra en till julklapp själv som jag hoppas att inte tar lika lång tid. Isåfall blir det stressigt.
Så mysigt att julen nu är nära!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar