torsdag 14 november 2013

Torsdag

Veckans Små&Stora besök avklarat. Ikväll ska jag och Wilgot bort men imorgon kväll är vi alla hemma. Den här veckan har varit fullspäckad men väldigt rolig. Helgen lär inte bli mycket lugnare heller med farmorbesök, Robin iväg på bastukväll och julparad vid butiken.

På tal om blöjfritt. Theodor har varit torr två nätter den här veckan så kanske nattblöjan försvinner nu i samma veva.
Och vi har faktiskt försökt få bort blöjan förut så det är inte för att vi varit lata som han blev torr så sent utan för att han helt enkelt inte var mogen för det, dvs. kunde inte hålla sig och kissade två gånger i timmen, minst. De flesta barn blir torra runt treårsålder. Flickor tidigare än pojkar så riktigt ovanlig är han då inte. Och jag är som sagt lika stolt som mammor till torra tvååringar.
Är lite trött på förstagångs föräldrar som tror att de vet allt. Har märkt att de med flera barn inte alls pratar på samma sätt som de som bara har ett barn. Alla barn fungerar på olika sätt. Det som fungerar för ett barn kanske inte alls fungerar på ett annat. Och när man själv har två barn eller fler så märker man det tydligt medan enbarnsföräldrar kanske inte gör det.

Nu skriks det från lekrummet. Sällan de bråkar då?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar