fredag 10 maj 2013

The return

Vi glömde att skura köksbänkarna innan vi gick och la oss igår så några osynliga fläckar pizzaflott låg framme. Och gissa om inte äckeldjuren som vi nästan helt utrotat från lägenheten nu invaderat köket igen. Suck. Så den här dagen kommer att bestå av mycket städande och myrdödande utöver matlagning och väskpackning. Inte vad jag hade tänkt mig.
Och hörni, what's up med vädret?! Är det tillåtet att vara grått och regnigt två dagar i rad i maj? Theodor är redan rastlös och dagen har bara börjat.

Nästa vecka ska vi vara borta från ungarna hela helgen. Oj så jag både ser fram emot och fasar för det;) Skulle aldrig lämna Wilma ensam mer än en natt om det inte var för att Theodor är med. Tror nog att det kommer att gå jättebra! Men varför gör vi så då? Jo vi ska till Åbo och hälsa på våra vänner. Dessutom ska vi ha hem en säng åt Theodor därifrån och då ryms bara två personer i bilen. Det är över tre år sen vi var till Åbo sist så det ska bli roligt:) Även om jag hamnar att se på Eurovisionen på datorn och kanske missar medaljmatcherna i ishockey vm. Tror nog att ungarna kommer att klara sig riktigt bra utan oss i två dygn, fastän det inte rekommenderas att ettåringar sover borta mer än en natt.

Nej nu måste jag nog ta i tu med myrorna...

2 kommentarer:

  1. myror - ogilla
    ni kombär ti åbo -gilla starkt! :D

    SvaraRadera