måndag 7 januari 2013

Ny vecka nytt program

God morgon! Ungarna passade på att sova längre nu när det inte är helg mera... Det är ganska så skönt med en ny vecka nu måste jag säga! Men idag har vi ännu inget program på agendan. Har ett diskberg att åtgärda och en hög med kläder som ska vikas och in i Wilmas skåp. Gick igenom alla barnens kläder igår, plockade fram mera åt Wilma och la bort för små kläder. Jag var ute och gick med Emma igår också. Riktigt skönt och uppfriskande! Men idag har jag ont i höften. Börjar ålderskrämporna komma redan vid 22?!

Imorgon Stora&Små:) Och jag hoppas så att Wilma vaknar där vid sju, somnar i vagnen när vi går dit och sen är glad och nöjd hela tiden där:) Känns som att det varit en ganska lång paus från alla aktiviteter nu så det ska bli skönt att komma hemifrån! Annat spännande på gång är faktiskt en eventuell resa i vår! Försöker att inte få upp hoppet för Robin måste vara borta från jobbet och sånt så det är inte helt klart ännu, men oj så roligt det kommer att bli om det blir av! Min flygrädsla är väl inte så glad men ska jobba på att få bort den:)

1 kommentar:

  1. Åh är du flygrädd...det kan inte vara roligt.
    Jag har blivit mer flygrädd sedan jag fick barn. Eller mer rädd för ALLT snarare *haha* Antar att det handlar om att man blir mer medveten om sin egen sårbarhet och dödlighet när man får barn. man har något väldigt dyrbart att gå miste om och därför blir man mer rädd om både om sina barn och sig själv! Hoppas er resa blir av i alla fall :)

    Svar: haha...nej det hör väl inte till vanligheterna att man reser bort när man passerat BF och fortfarande väntar på bebis ;-) men tur att jag inte var otrevlig i alla fall *höhö*

    SvaraRadera