lördag 5 januari 2013

Lördag

I går fick vi besök av våra vänner. Riktigt roligt att ha dem här som vanligt och de åkte hem först idag:) Vi gjorde hamburgare igår och spelade sällskapsspel. Idag for vi alla och hälsade på våra andra vänner en sväng före maten. Sen har vi inte gjort någonting alls. Theodor har provat sina skridskor och Wilma hoppade lite i hoppgungan.

Sen var Wilma ovanligt svårt att få att somna på eftermiddagen. En timme tog det! Medan Theodor somnade på soffan, vilket sällan sker. Nu vill han såklart inte somna fastän klockan närmar sig nio. Snart är det lottodragning och vi håller tummarna att det kommer in några pengar;) Sen ska vi väl titta på en film. Imorgon har vi inga planer alls, men om vädret tillåter kanske jag och Theodor far till rinken och skrinna:) Ha en riktigt trevlig fortsättning på helgen!

1 kommentar:

 1. Vad roligt att testa åka skridskor. Det måste ju vara en sjukt bra träning för balansen också :) Fixr han det? Melody måste nog vänta ett tag innan hon är redo för sånna aktiviteter :) Önskar att jag hade frågat sjukgymnasten om det. Hur det funkar med sådant som skridskoåkning när hon har för mjuka leder. Krävs nog bara lite mer träning innan det funkar skulle jag tro...
  Fick ni Theodor att somna eller hur gick det?
  Hoppas ni vann storvinsten på lotto ikväll. Då får ni köpa flygbiljetter och komma hit och hälsa på :-))))
  Ha de gott.
  Nu ska jag gå och lägga mig och se om jag kan sova.
  Natti natti

  SvaraRadera