tisdag 28 juli 2015

Helgen, vandalisering och mardrömsnattningar

I helgen spelade vi Magic the gathering med våra vänner. Har inte riktigt lagt mig in i det spelet förut fastän jag är gift med en väldigt insatt nörd ;) Men det var faktiskt roligt när man väl lärde sig lite hur ens kort fungerade. Dagen efter for vi till vår kompis villa och "firade midsommar" igen. Vår kompis missade förra årets midsommar så vi firade en gång till då. Det var så lyckat så vi gjorde det i år igen och jag tror nog att det får bli flera midsomrar nästa år också. De hade gjort rövarstek som blev så gott! Igår firade vi mina föräldrars silverbröllopsdag. Åt gott och såg på film från bröllopet. Roligt :)
Idag var vi i skogen och plockade blåbär. Tydligen har någon varit och vandaliserat lekparken förra veckan. Hade missat den tidningsnotisen. Och något före det hade någon tagit en moped från vår gård och fört den till samma lekpark och vandaliserat den... Ungarna var ganska ledsna över att en lekgrej nu försvunnit från vår park, men blåbär kom vi hem med och har nu avnjutit den första blåbärskakan för sommaren. Blir en till imorgon när vi får gäster. Ikväll hade vi en kompis över också på filmkväll. Riktigt roligt som vanligt.

Just nu är jag så trött på nattning av minstingen vår. Fattar inte vad ungen går på! Han är så trött och gnällig på dagen. Slocknar genast om han får nappen. Sen sover han kanske 30 minuter och somnar aldrig på kvällen. Imorgon får han inte sova på dagen och nappen måste vi nog börja fasa ut. Men imorgon har jag syjunta så överlämnar inte första nappfria nattningen åt Robin. Får ta det senare. Men får nog konstatera att den här sommaren har varit tyngre med barnen än förra, hur konstigt det nu än låter.
Nu i säng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar