fredag 10 juli 2015

Bältesstol

Tog en långpromenad idag. Eller lång var den väl egentligen inte tidsmässigt men Wilgot gick själv hela vägen till och från butiken, över två kilometer, så det tog sin tid. Vi slapp regnet i alla fall! Ska smälls ihop något smaskigt till ikväll när vi får gäster. Dessutom är det Robins sista jobbdag innan semestern idag! Så skönt!
Halkade in på bilstolsbloggar och skriverier igen idag. Det börjar så småååningom bli aktuellt med bältesstol åt Theodor och vi måste ha en som ryms in i vår bil. Och en som ryms bredvid två bältesstolar till sen om x år. Lutar mot en adventure. De är väl de smalaste på marknaden. Hoppas verkligen att den ryms i bilen. Ännu ryms han bra bakåtvänt nog. Så kanske det dröjer ett år eller så innan han vänds. Vi får se, ju längre han sitter så destu bättre.

2 kommentarer:

  1. Det går ju att ha stolen framåtvänd också. Vi hade ju den i bruk tills R var 6 år innan T fick den. Men den börjar förstås snart vara tio år... mamma-mommo

    SvaraRadera
  2. Bilbarnstolar e int alls lika säkra att ha framåt på grund av dess vikt så vi köper nog mycket heller en bältesstol :)

    SvaraRadera