måndag 30 mars 2015

Måndag

Inatt slog vi rekord i årets sämsta natt. På grund av sommartid och två små som somnade i cykelvagnen på eftermiddagen så tog det en evighet innan de somnade. Jag somnade före Wilma och det var efter 23. Theodor vaknade och grät. Fick knappt lugnat ner honom och då var jag redan väldigt trött på att springa upp rill övre våningen och trösta/natta som jag gjort hela kvällen. Sen mitt på natten vaknade Wilgot och grät. Ingenting hjälpte. Till sist fick jag honom att somna om. Sen sov vi omänskligt länge istället och hade svårt att få allt gjort som skulle göras på förmiddagen. Uppochner start på veckan! Hoppas att vi får den här kvällen att fungera bättre.
Avskaffa sommartid säger jag bara!

Så nu när jag fått gnällt färdigt angående det så kan vi ta det positiva. Har bytt till vår/sommar gardiner+matta i köket nu. Och så har vi påskpyntat lite. Blev riktigt fint!
Wilgot sover ute i vagnen och han brukar sova bra då det regnar så hoppas att det gäller idag också.
Bokade hotell åt en av mina systrar+pojkvän igår så nu bor de på samma hotell som oss sen när vi far till Helsingfors. Skojigt! Samma tåg ner skulle de antagligen ta också. Ungarna avgudar henne och hennes pojkvän :)
Läste nyss att det blir sommarhastigheter på vägarna nu! Wohoo! Sparar nästan en halvtimme när vi ska norrut :)
Tror att jag ska ta och för-plantera mina sommarblommor nu. Får se om det blir till något!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar