söndag 29 mars 2015

Det sista av mars

Cykelvagnspremiärade med nya cykeln i fredags. Trötta resenärer. Så skönt med växlar! Gick riktigt bra att cykla! Ungarnas påskgtäs växer så de knakar! Och igår såg det så där snöigt ut här. Idag är läget ett helt annat. Fixade upp hallen uppe igår. Spikade fast skarvsladd så vi fick dit el och köpte lampskärm till vår julstjärnas lampfot. Blev riktigt mysigt där! Får sitta där och göra sista kursen min. Ska fixa en motivationstavla att ha där också.

Om ca tre veckor far vi till Helsingfors och jag slits mellan att berätta eller inte berätta åt barnen i förväg. Tänk er Theodors min när vi kommer till tågstationen! Han kommer att bli överlycklig! Tror nästan att det fåe bli en hemlis. Han vet redan om Åboresan vi ska på två veckor senare. Kanske det räcker så.

Igår när vi var i stan började alarm tjuta i nästan alla butiker vi gick in i. Fattar inte vad det var för något larm fanns inte kvar på våra Clas Ohlson saker vi köpt. Kanske bara vagnen som de reagerade på. Brukar ske ibland men sällan i tre olika butiker! Kan säga att inte på ett enda ställe (trots att det tjöt både när vi gick in och ut) kom någon för att kolla upp oss fastän vi väntade där. Mycket märkligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar