måndag 16 mars 2015

Helgen

For inte på nån zumba i torsdags. Orkade inte. For ut på en länk tidigare på kvällen istället. Hade kunnat springa hur långt som helst om jag inte hade fått ont på insidan av smalbenet nertill. Blev 4km.
På fredag var vi till vestis och sen till stan. Hade många ärenden i många olika butiker men fick till sist allt inhandlat. På kvällen for vi till svärmor. Hade bakat tårta åt henne och köpt blommor för det var hennes födelsedag. Gav också en sjal åt henne som jag stickat i vinter. Har tyvärr ingen bild på telefonen av den.
På lördag for jag ut på en länk i natursköna terjärv. Var riktigt skönt! Och solen värmer så härligt. Men jag började för hårt så det blev bara 3,5km. Har så svårt att hålla rätt fart ibland! Speciellt i nya miljöer. På kvällen for vi ut och äta med min mans familj.
På söndag for vi till mina föräldrar och var där till sena kvällen. Tog hem bland annat två barnstolar (som syns på bilden där ungarna sitter bredvid varann). Kom hem sent på kvällen så la barnen i säng direkt. De hade såklart sovit i bilen. Wilgots napp var nerpackad så jag la honom i säng utan, och han somnade! Får nog försöka utan den ikväll också. För han sov sen hela natten utan ett pip.
Idag har vi cyklat till butiken. Hademtänkt ta cykelvagnen men fick inte luft i däcket. Hatar våra däckförsedda transportmedel för tillfället. Fick snällt cykla med en påse i korgen och en på styret. Inte det lättaste... Men fick hem mat för fyra dagar så inte så illa! Nu är lunchen strax klar och på eftermiddagen väntar dagklubb och 1,5års kontroll av Wilgot. Intressant :)

2 kommentarer:

  1. Vad har ni för cykelvagn? Har tänkt köpa en nu u vår men har lite svårt att bestämma mig för en modell :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. En billig biltema som bara går att ha bakom cykeln. Det som är bra med den är att den tåg ganska mycket vikt. Över 30kg. Men vi har inte använt den mycket och åtminstone med min växellösa cykel är den tung att cykla med. Men den har hållit i alla fall. Lönar sig nog att köpa bättre märke om man ska använda den mycket.

      Radera