torsdag 23 januari 2014

W&W

 Syskonkärlek ♡
Idag har vi alla mått någorlunda. Theodor spydde en gång igår men sov sen hela natten och vaknade pigg och frisk. Åt helt normalt också. Wilma har inte uppvisat några symtom ännu, men jag kom att tänka på en sak. Förra året spydde Wilma lite en eller två gånger. Jag funderade då om det kunde ha varit maginfluensa hon fick men ingen annan av oss drabbades. Jag har dock hört att man kan vara immun mot det året efter att man haft det för viruset muterar inte så mycket på ett år. Vi hade det när Wilma var några månader och då drabbades hon inte. Det kunde förklara varför hon inte fått det nu. (Men visst, hon kan lika väl börja spy inatt) Tänker nog friskförklara oss imorgon kväll när det har gått 48 timmar sen sista symtomet. Feber har vi haft också (alla utom Wilma), inte hög men lite, men den är borta nu.

Idag blev nog en "ta det lugnt"-dag, hur lugnt det nu kan bli med tre småbarn. Wilgots sovrutiner har på något sätt blivit bättre nu i och med att vi var sjuka, och storasyskonen har också somnat ovanligt snällt den sista tiden. *peppar peppar, ta i trä* (Sist jag skrev att Wilgot hade börjat sova bättre så började han vakna varannan timme igen)

Nu borde jag egentligen bara ta mig en dusch och gå i säng, men jag har en tendens att fastna framför datorn när jag väl har igång den så får nu se hur det går. Imorgon blir det helg igen. Känns som helg nu när Robin varit hemma två dagar, men imorgon blir det antagligen jobb för hans del för han fick bara två dagar sjukledigt. På söndag kommer min mamma hit för jag behöver barnvakt, åt alla barnen, på måndag. Ska ta bort två födelsemärken (vet inte om de tar båda på samma gång eller om jag måste dit igen). Måste in till stan i helgen också för mitt schampo är slut och fås bara från Ekosoppi vad jag vet. (Försökte googla bild men hittade ingen...) Hade tidigare problem med att jag fick små blåsor på fingrarna om jag använde vanligt schampo men de försvann om jag använde olivtvål istället, men med olivtvålen kändes håret flottigt efter några månaders användning. Men nu använder jag ett handgjort schampo med bara naturliga ingredienser och varken flottigt hår eller krångliga fingrar har jag. Supernöjd! Trots att det kostar 13€/flaska. 

Nej nu i duschen, hänga upp tygblöjorna som är i tvättmaskinen och sen sova. Gonatt!

3 kommentarer:

 1. Har du provat eko schampo på bit? Har funderat på att prova, men har inte kommit mig för ännu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har provat tea tree schampo bit men fick kliande prickar på huden av den. Men håret blev rent ;)

   Radera
 2. Vilken ljuvlig bild! mamma -mommo

  SvaraRadera