söndag 5 januari 2014

Systemkamera

Nu har vi beställt efter en systemkamera. Min födelsedagspresent/julklapp. Ska bli roligt att börja använda den! Och kanske blir det fler bilder här på bloggen då. Så nu väntar jag på ett paket som förhoppningsvis kommer nästa vecka.

Idag åker vi hem igen mot kvällssidan. Robin är ledig ännu imorgon men sen börjar vardagen igen efter några veckors härligt jullov, fastän det tråkigt nog varit snöfritt... Nå nog kommer snön ännu i vinter nog. För nog är det väl ändå vinter nu? Theodor har väldigt svårt med det. Ingen vinter utan snö, men jag kan inte förmå mig att kalla januari för höst.

Inatt var en dålig natt. Wilma somnade snällt runt 9. Men sen när jag la en sovande Wilgot i sängen och han genast vaknade och börhade tjuta så vaknade såklart Wilma också. Sen har de turats om att gnälla hela natten. Wilgot har ätit nästan varje timme och Wilma gråtit i sömnen några gånger. Så fastän jag sov länge är jag ingen pigg och glad människa idag. Men det brukat alltid gå om som tur är. För ett år sen hade jag orden

2 kommentarer:

  1. Det är så mycket roligare att fota med systemkamera än med vanlig digitalkamera, så hoppas att du gillar den! :D vilken har ni beställt?

    SvaraRadera