torsdag 16 januari 2014

Torsdag

Det är faktiskt ganska läskigt hur snabbt dagarna flyger förbi nu. Hinner inte med någonting alls! Eller hinner väl med en massa, men inte med det som jag skulle vilja göra.
Öppet dagis besökte vi idag. Såg ett vackert naturfenomen som jag inte har något namn på eller ens sett tidigare. En ljuspelare som steg upp från solen, rosa på morgonen för att sedan bli mer gul. Vackert var det.
Hem via butiken. Sen for vi alla till våra kompisar på mellanmål. Riktigt roligt som alltid fastän våra barn ibland grälar mer som syskon än som kompisar. När vi gick hem hade kvicksilvret sjunkit till -17. Kallt. 
Badade alla ungar ikväll och nu har jag laddat upp en massa bilder med kläder jag säljer på Facebook. Hoppas att nån vill köpa också, annars var det lite onödigt att ladda upp... 
Igår var jag på syjunta och började sticka en socka. Hoppas att den blir bättre än förra försöket. Stickar åt mig själv den här gången så har en fot att prova på hela tiden.

Här kommer några bilder på Wilgot. Hittade inga bra på storasyskonen.

Han är nog så underbar den här charmknutten vår. Och nätterna har blivit bättre nu. 6-7 timmar i sträck sover han första passet! För en vecka sen var det högst 2 timmar i sträck. En klar förbättring. Nu ska jag titta på senaste How I Met Your Mother, äta myssli, hänga upp byke och gå i säng. Imorgon är det ingen dagklubb så vi får hålla oss hemma och fixa hushållet. Har fått motivation till att få ordning och reda på saker och ting. Nu ska jag ha mer utrymme här i lägenheten, för som det är nu så är det proppfullt över allt! Måste införskaffa ett nytt klädskåp åt barnen så kanske jag får ha mitt i fred. Nu är det fullproppat med Wilgots kläder. Och mina symaskiner. Vem vet hur länge vi ännu bor här, men så länge vi gör det tänker jag göra det trevligare än det är nu! Måste hitta effektivare förvaring.

2 kommentarer: