onsdag 6 juni 2012

Vilka ungar!

Förstår mig inte på mina snälla ungar idag. Theodor sov två timmar på kvällen, vaknade 19. Sen två timmar senare sa han "tuta" (sova) och så gick han och la sig i sin säng under täcket?!! Det hör verkligen inte till vanligheten här kan jag lova. 

Wilma var gnällig och somnade för natten tidigare än hon gjort de senaste kvällarna. Hon orkade inte ens tanka sig för natten, så hon har ätit nu men hon somnade om snällt. 

De har faktiskt varit riktigt behagliga barn de två senaste dagarna:) Och jag njuuuter! Imorgon tror jag att vi sticker till öppet dagis igen, men jag tar med bärselen den här gången så Theodor får sova i vagnen när han blir trött och jobbig;) Det är inte så värst städat här nu när vi är ute och ränner så mycket, men det är värt det:) Städa kan man göra sen när öppet dagis är stängt och vädret är uselt:) Det tar lite på krafterna att ränna omkring hela dagarna så jag ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll så orkar jag hålla igång imorgon också:) Måste säga att det är väldigt skönt att inte vara gravid den här sommaren! Förra sommaren försvann i illamående och svimfärdighet, men den här sommaren ska vi inte bara ligga på soffan!:)
 

1 kommentar:

  1. Vad härligt att dom är så snälla :) Dagarna går så mycket smidigare då :)

    Men vad Theodor är LÅNG!!! 91 cm - det är inte illa för en två-åring :)

    SvaraRadera