torsdag 21 juni 2012

Lunarstorm

Alla har väl någon gång varit medlem på Lunarstorm när man var liten. Jag hade helt glömt bort att jag skrev blogg där tills jag hittade över 70 A4 papper utprintat i en av mina lådor hemma hos mina föräldrar. Hade sån beslutsångest vad jag skulle göra med dem. Efter en hel del övervägande och lusläsande av inläggen så slängde jag allt. Finns inte mycket jag vill minnas från den perioden och det jag vill minnas så minns jag utan att läsa. Lite roligt var det när jag var 17 och just hade blivit ihop med Robin och eventuellt skulle fira nyår med "Robins kompis å hans brud" som nu går under namnen Joacim och Emma;)

Undrar lite varför jag skriver dagbok nu? Alltså provat dagbok. Är osäker på om jag någonsin kommer att läsa dem men ändå måste jag skriva varje kväll. Kanske bearbetar vad som hänt bättre så? Vad har ni för dagboksfunderingar?

1 kommentar:

  1. Ja tror att tanka föblir ganska outveckla om man int får utryckt döm, antingen ti papärs eldä i tal. Så dagbok tycker jag e toppenbra, men e sjölv liti smådåli att kloter ner na i min ;)

    SvaraRadera