måndag 25 juni 2012

Måndag

Ungarna sover båda två och jag väntar på att Robin ska sluta så han får komma och hämta oss.Vi ska köpa tågbiljetter, reklamera me&i kläder och veckohandla. Tja veckohandla för tisdag, onsdag och torsdag för nästa helg far vi norrut igen. Den här gången för urnsättning av Robins moster.
Den här dagen som började så bra fick en lite mindre trevlig vändning när tv-licens kontrollanten ringde på dörren. Ehum. Men jag tycker ändå att det bra med dagen övervägde det dåliga. Undrar riktigt vad Wilma har på gång. Gnällig är hon i alla fall. Kanske tänderna? Hoppas inte. Skulle gärna ta det först sen om typ 8 månader:p Ni ska nog få bilder från helgen, sen. Nu ska jag ställa allt i ordning inför veckohandling. Tänk att det finns saker att ställa i ordning inför det!?!

4 kommentarer:

 1. Haha, lömma tv-licens obetala? ;)

  Va har me&i klädren hadd fö fejl som ni ska reklamer om?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm...:p

   De vita molnen bleiv missfärga i första tvätten på 2/3 "molnplagg"...

   Radera
 2. Fick ni böt för att int ni hadd betala tv-licensen elde va saa di? // Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han sa nästan int na alls hade gubbin så he kan vara at vi bara anmäla at vi har tv så licensräkning komber inom två viko men ja e int heilt 100 på om vi slipper böter. Får hoppas he iaf:) Ha fråga int ho leng vi had had tv na så.

   Radera