lördag 7 mars 2020

En lördag kl.7

Halv sju vaknade Naya. Bra med rutiner, men lite sovmorgon hade jag gärna fått. Den här ungen är helt otrolig med sovandet just nu. 19:30-20 tiden så läggee jag henne i hennes säng. Hon lägger sig genast på mage med huvudet på kudden och snuttiskaninen under armen och så somnar hon. Sen sover hon 11 timmar. Helt fantastiskt! Ibland får hon dock fnatt och ska vara vaken en timme runt 23 tiden, men det är kanske tre gånger det hänt. Så otroligt viktigt med sömn! Hade knappast kunnat arbeta om sömnen inte fungerar med henne. 
På tal om arbete så var det här en vecka av den tyngre kalibern. Skönt med helg och att lite få vila upp sig innan en ny arbetsvecka drar igång. Trivs jättebra på jobbet, men vissa dagar är mer krävande än andra som på de flesta jobb. 
Hittade äntligen min sticklust som varit försvunnen i några månader! En kofta borde det bli. Har börjat se dokumentärserien "Babies" på Netflix, samtidigt som jag stickar då, och den är så intressant! Rekommenderas varmt. 
Vi har ingenting inplanerat under helgen, vad jag kommer på, så jag tänkte ta itu med lite mer vårstädning/rensning. Hinner med galet lite under jobbdagarna. Får vara glad om diskmaskinen och tvättmaskinen är igång ibland, utöver att alla ska få mat i sig och skjutsas till diverse fritidsintressen. Fullt upp, men det gillar jag. Hoppas att ni får en skön helg och att ni fick sova längre än till halv sju. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar