onsdag 2 maj 2018

Examensarbetet

Dagen för presentation av examensarbete, opponent mot ett annat arbete samt mognadsprovet kom och gick. Allt gick riktigt bra, fastän jag varit så nervös inför det. Nu är det bara fyra veckor praktik kvar och så får jag lämna in ansökan om examensbetyg! Läskigt och skönt. 

I lägenheten fattas bara golvtvätt och lövkrattning innan den ska fotograferas. Renoveringen är helt klar och det återstår bara en baklucka med saker, främst verktyg då. Så inom någon vecka borde den ligga ute till försäljning. Så skönt! 

Lägenheten vi bor i nu är fortfarande lite kaos. Har en del flyttlådor, främst i sovrummet, som inte är uppackade och det irriterar mig lite. Men jag kan garantera er att all tid in i veckorna går åt till praktik, matlagning, familjen och att hålla tvättmaskinen snurrande och katterna vid liv ;) Helgerna har till största del gått åt till lägenheten i Vasa så det har inte funnits tid och ork för alla flyttlådor. Allt har sin tid! Nog lär de väl vara uppackade innan vi flyttar nästa gång, hehe. 

Ikväll var det dags för ungarnas första fotbollsträningar. Alla tre har fått för sig att börja spela och som tur är så har två av dem samma speltid och den tredje tiden direkt efter. Tyvärr spöregnade det en stor del av dagens träning så det var dyngsura barn som cyklade hem. Tur att vi bor relativt nära fotbollsplanen. Regnet avskräckte dem inte åtminstone för alla tre vill fortsätta :) 

Vi har en ny kvällsaktivitet här, jag och barnen, nämligen schack. Till och med Wilgot kan följa reglerna! Ingen aning om varifrån han lärt sig dem, men lättare att spela schack med någon som kan reglerna så jag klagar inte :)

Nu ska jag slappa framför tvn med några Friends-avsnitt. Sällan... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar