fredag 13 april 2018

Megahopp

19 mars till 13 april, hoppsan. Har dåligt med nätanslutning här så jag måste erkänna att datorn inte varit framme många gånger i nya lägenheten. Men nu brinner det i knutarna med opponentberättelsen jag ska skriva för ett examensarbete så jag har fått tillbringa kvällarna i skolarbetets tecken. Men snart är det över! 6 veckor praktik utfört, 6 veckor kvar. Ska presentera examensarbetet på tisdag och sen är det bara praktikrapporten kvar utöver själva praktiken. Har svårt att förstå att jag snart är i mål! 

Vad har vi hållit på med då? Tja, tiden flyger så känns inte som att vi hunnit med mycket men lägenheten i Vasa är nästan färdigrenoverad, 99% av alla saker och möbler flyttade och möbler vi inte ska ha finns nu till salu. Det närmar sig försäljning! Imorgon ska vi dit igen och försöka få listerna klara. Hatar listarbetet men det blir ju så snyggt sen. 

Finns varken energi eller tid för så mycket extra just nu. Men sen när lägenheten är klar och ute till salu så då ska jag ta det lite lugnt ;) Jag tänker ge upp med skolarbetet för idag och se på tv innan jag går och lägger mig. Man blir ganska slut av att jobba på dagis får jag medge... ;) Kommer att sakna barnen och personalen när jag far vidare till nästa praktikställe, men jag tror nog att nästa ställe också kommer att vara givande!  

Och en liten väderrapport. Första dagen med vårkläder idag! Och snön smälter äntligen! Finns ännu snö kvar överallt förutom på vägarna men det går i rätt riktning. Cyklar gör vi också nu vilket är roligt! Så härligt med vår!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar