måndag 19 mars 2018

Omgiven av...

Sitter i vår nya hörnsoffa med datorn i famnen (ajabaja, det ska man inte ha...) och en massa papper runt omkring mig. Vikarielista, arbetsavtal, timlistor för praktiken, praktikuppgifter, uppgifter i personlighetsutvecklingskursen och min trogna tjänare, kalendern. Har precis bockat av en hel del på min to-do-list och det känns så skönt! Men ännu finns det såklart saker kvar att göra. Den här våren kommer inte att bli riktigt händelselös, heh. Praktiken rullar på. Hade några vab dagar föra veckan, samt några vikarie dagar. Wilma har (hade) angina så hon går på antibiotika men ingen annan har det, ännu åtminstone. 

För barnen går det bra på dagis och i skola. riktigt bra. Inget att klaga på där inte. Lägenheten vår (den gamla) är fortfarande inte helt tömd, men nästa helg ska vi dit och försöka få hallen uppe renoverad så långt vi hinner. Vill få ut den till salu så småningom så vi slipper fundera på den. Om jag skulle flytta tillbaka till Vasa nu och köpa lägenhet så tror jag faktiskt att jag skulle köpa den som vi äger nu. Den är riktigt bra, förutom att den då finns några kilometer för långt borta för att vi ska kunna bo där nu ;) Stor gård, bra planlösning, snygga tapeter, superbt område och nära till allt. Men jag klagar inte på hur vi har det här, för det är riktigt trevligt med splitternytt också även om det nog är ganska trångt. Blir hus sen i framtiden, men först ska vi såklart sälja lägenheten innan vi påbörjar något nytt boendeprojekt. Och så skulle det sitta bra med ett jobb också. Men först examen, som nu ligger tre månader bort. Förhoppningsvis då ;) 

Nu ska jag lägga barnen, se på friends och sticka. Kvällsavkoppling innan sängen kallar för ytterligare en tidig morgon. Ha de gott! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar