onsdag 25 oktober 2017

Studiemotivationen

Just nu önskar jag mig mer studiemotivation. Det går så trögt ibland. Visst får jag allt klart till deadline men skulle gärna ha en ännu bättre fart på med tanke på att jag ändå är mitt i examensarbetet också, utöver alla andra hemuppgifter. Tacksam över att jag var så smart att jag tog alla extra kurser jag kunde under föregående läsår för annars skulle det bli på tok för mycket! Skulle enkelt kunna skriva ihop ett blogginlägg på fyra sidor men att få in en uppgift med vetenskapliga hänvisningar på fyra sidor är ett evighetsprojekt. Tänk ändå att jag kommit så långt med mina studier att jag kan se målet. Jag menar, nästa sommar är inte långt borta och då är det 12 veckor praktik inräknat i den tiden också. Det blir nog bra det här bara jag skulle få lite mera motivation! Måste göra upp mindre mål för mina uppgifter så kanske jag blir klar snabbare. 

Kanske vi kan göra så att jag ska försöka bli klar med pågående uppgift innan den första snön kommer? Borde ha 2-3 timmar på mig (men måste hämta barn där emellan också) så kanske det går om jag slutar blogga och sätter igång NU!

1 kommentar:

  1. Kämpa på Jossan. Har själv under studietiden mang gang kämpat med studiemotivation, nåt som hjälper är att hitt rätt studieteknik (bl.a. rätt mängd fritid/studier) men det här antar jag du har rätt bra på klart som har hunnit me så mycke (mycke annat än skolan) på så lite tid. Kämp på men ifall e blir alltför kämpot så dra ner på tempot lite. Du e duktig. Btw så tack för senast :P

    //Bibbi

    SvaraRadera