tisdag 30 maj 2017

Sommarlov!


Igår skrev jag min sista tent för vårterminen. Det betyder, om alla kurser är godkända, att jag avlagt 56 studiepoäng under våren. Det motsvarar nästan ett helt års studier. Gissa om jag är stolt över mig själv och förtjänar sommarlov! Barnen är på dagis och förskola ännu idag och imorgon. Sen får även de sommarlov. Mitt sista sommarlov före jag får examen, om allt går som planerat. Det ni. Tänk att jag börjar se slutet på mina studier. Känns fantastiskt!

Juni bjuder på en hel del program för vår del. Theodor fyller den första, sen är det syrrans examen som ska firas och så Theodors kalas. Robin fyller år, vi sticker till Helsingfors, morsan fyller 50, midsommar, brorsdotterns dop och så får vi kattungen! Beställde hem det som behövs i kattväg i förrgår så får se när leveransen kommer. Jag hittade en så söt transportkorg som går att använda som "katthus" sen också. Hoppas att kissen gillar den något så när. Idag ska jag försöka få ordning i torpet. Min intensiva studietakt har satt sina spår här hemma. 

Theodor börjar ju skolan till hösten så hans dagistid är över nu. Wilgot byter avdelning efter två år på samma ställe. Mycket nytt till hösten med andra ord. Känns såklart vemodigt, vilket det ofta gör när något ändras. Ikväll ska vi på förskolebarnens vårfest. 800 förskolebarn som ska uppträda, om jag inte mins helt fel, Kommer att bli mäktigt! Hoppas att vi hittar dit med bussen bara för Robin har jobb sent idag. Mycket för lärare att göra den här tiden på året. Angående mina studier ännu så kan jag meddela att jag kommer att inrikta mig på småbarnspedagogik vilket ger mig behörighet som barnträdgårdslärare. Examensarbetet har jag och min kompis redan börjat på med och under sommaren är det tänkt att vi ska komma en bra bit på vägen med teorin. Så sommarlov i år innebär inte 100% skolledig, men det passar mig riktigt bra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar