fredag 16 september 2016

Vad håller vi på med?

Här var det dåligt med uppdatering! Men det förklaras med att jag inte kan blogga från telefonen för tillfället och att jag haft igång datorn väldigt sällan. Men nu har jag skaffat Netflix till sist så datorn är igång liite oftare nu, hehe. Vi har kommit till den tiden på året när jag är mer aktiv på min julblogg än här, men de som inte vill läsa om julen ännu så behöver såklart inte alls kika in där.
Höst i luften. Stickatröja och mössa(!) i morse. Älskar verkligen min tröja så för mig gör det ingenting att det börjar bli kyligare i luften nu. Synd bara att jag fryser ihjäl om jag försöker köpa vespa med den på, så till skolan får jag nog ha jacka ändå. 
Vad har vi haft för oss då? Inte mycket och ändå mycket. Tre föräldramöten, tusen saker att komma ihåg till dagis och förskola. Borde få medalj för den tidiga morgonen jag kom ihåg både Theodors skogsväska, mera extrakläder åt Wilgot, hungerdagspengar och tre papper som skulle in till respektive avdelning. För baren går det riktigt bra på dagis och i förskolan. Och med skolan går det bra för min del. Har fått inlämnat en del uppgifter redan, vilket är så skönt! Ska försöka bli klar med en del uppgifter idag också när jag är "ledig". Vi har inte så mycket närvaro nu men desto mer hemarbete istället. Men det går riktigt bra. Känner mig motiverad och tycker att jag har bra studietaktik. 
Det enda som stör mig nu är hostan som aldrig går om. Har hostat i tre veckor nu och ingen förbättring syns till. Fick i alla fall ett blodprov taget och värden var lite förhöjda så jag fick en läkartid till tisdag så hen får lyssna på lungorna. Men jag har ingen feber eller något annat fel så det är nog säkert bara utdragen förkylning. Trist bara att konditionen dalat rejält i samband med det.
På tal om kondition så har jag ändå rört på mig lite mer än vanligt. Folkhälsan har startat "Gåkampen" som är ett 10 veckors projekt där man ska gå för Östersjön. Fem kilometer om dagen, så har man virtuellt gått runt Östersjön. Men bokför alltså sina kilometrar på internet. 36km har jag gått nu på 6 dagar. Riktigt lagom med motion för min del just nu. Tar Wilgot med mig så han åker bredvid på Pukyn. 

En skön höst önskar jag er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar