måndag 16 november 2015

Vi är friska! Nä, skoja bara...

Vi hann bara bli kvitt spysjukan innan 40 graders feber kom och hälsade på hos Wilgot. Tyvärr inget skämt. Vi har så otroligt mycket otur med sjukdomar i höst. Men nu ikväll är febern lägre. Tredje kvällen med feber för hans del. Men allmäntillståndet är bra. Själv har jag fått snuva igen men orkar inte bry mig. Är nu bara så att vi är konstant sjuka i höst, så de så. Hoppas på en ljusare vår istället.

Fick sista tenten avklarad idag. Wohooo! Om den är godkänd vill säga. Så nu är det bara några få föreläsningar innan jag börjar på praktik om en vecka. Blir spännande! Bättre fritid på kvällarna utan tentläsning och inlämningsuppgifter. Sen kommer vårterminen på ganska snabbt. Har på känn att de här 3,5 åren kommer att gå riktigt snabbt! Och jag hoppas innerligt att barnen börjar hållas friska lite bättre nu för det är inte riktigt hållbart att missa en massa skola för min del eller för Robin att jobba bara 3-4 dagar i veckan... Så håll tummarna nu!

Ikväll är jag ensam med barnen. Har just fått se en rekordkort teaterföreställning med rekordmycket syskonbråk ;) Nu lite Bolibompa innan jag lägger dem i säng och sen får jag ta i tu med Theodors maskeradkostym till fredagens maskerad. Han ska vara astronaut och behöver lite tillbehör. Finns nog att göra här minsann! Och inte bara julrelaterade saker.

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Läste i ett gammalt inlägg om att Theodor hade en ås i pannan. Min son har likadant och ska snart till BVC för att sedan förhoppningsvis få träffa läkare. Hur gick det för Theodor?
  Tacksam för svar!
  Mvh Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi var till barnpolikliniken på sjukhuset för kontroll där de konstaterade att hans huvud växer bra. De gjorde ingen röntgen utan mätte bara och tittade på kurvorna. Sen dess har hans huvud vuxit bra och jag har inte märkt av någon tydlig ås i pannan mera :) Lycka till!

   Radera
  2. Tack för ditt svar!!
   Trevlig kväll!

   Radera