onsdag 18 november 2015

En onsdag

Igår var jag på en liten klassfest hemma hos en klasskompis. Riktigt roligt hade vi även om jag som vant mig vid att somna runt 22 började gäspa efter tolvslaget. 
Wilgot är frisk nu. Tack och lov! Theodor och Wilma likaså. Jag är snuvig och hostig igen men det får jag nu bara leva med. Skulle så gärna ta tag i träningen efter en väldigt lång paus, på grund av sjukdom, men det är inte så smart att göra det före man blivit frisk. Vill inte belasta kroppen i onödan. Vardagsmotion genom städning, hämta/föra och sånt får jag ju i alla fall. Men det stör mig något enormt att inte vara frisk och kunna göra vad som helst. Men jag är åtminstone inte så sjuk att det påverkar något annat än träningen så det är ju bra. Kan bli lite knepigt med sångstunder på dagiset nästa vecka, men kanske min röst fixar sig till dess. Ser riktigt fram emot att påbörja min praktik! Att faktiskt få göra något konkret. Något man kan jobba med. Och ska bli skönt med paus från skolarbeten och tenter. Imorgon har jag en föreläsning sen är det paus till 11 januari! Så bra tajming med praktik före jul måste jag säga. Julpynta med dagisbarnen och sånt. Det ser jag fram emot eftersom jag liksom lite tycker om julen ;)

2 kommentarer:

  1. Jag har just läst igenom ALLA dina gravid och förlossningsberättelser. :P Intressant och givande faktiskt. Men jag har en undran, du skriver att du använde dig av något som hette PCB. googlade lite snabbt och fick se att den inte är så vanlig pga att den kan medföra komplikationer på barnet. Den lät precis så som jag önskar men förutom den delen med barnet. Hur allvarlig är den egentligen?

    SvaraRadera
  2. Ja du, det har jag ingen aning om... Pcb används mycket i Finland har jag förstått men mer i Sverige. Alla medicinska smärtlindringar kan väl orsaka komplikationer... Bäst att du pratar med din bm om det :)

    SvaraRadera