måndag 25 maj 2015

Kalas vol.2

I förrgår var vi som planerat på grillfest till våra vänner. Alltid lika gott och trevligt! Nästa gång på nytt ställe bara för de flyttar i veckan.
Igår hade vi släktkalas med maskeradtema. Jätteroligt! Själv var jag ballerina och ungarna riddare, geisha och tiger. Sjörövare, detektiv, en till geisha, lilla my, fånge, pippi, prinsessa (min svåger;)) med mera kunde hittas här. Tårtar tyckte Theodor om. Blev riktigt lyckat kalas! Theodor fick bland annat en drake som vi flög med en del igår och tågbanatejp som nu pryder lekrumsväggen.
På kvällen for jag och Robin ut när ungarna somnat och jag klippte gräsmattan för första gången. Alltså första gången någonsin! Och det var ju riktigt roligt :) Vi högg lite ved också och staplade den. Och så städade jag undan "kojan" gårdens ungar byggt mitt på gräsmattan (tegelstenar och bräder "limmade" med lera...) och fixade lite annat i trädgården. Spelade spel med Robin före vi for i bastun. Riktigt skön avslutning på dagen. Och igår var det lite sommaraningar i luften trots det kalla vädret. Typ 10 grader och blåst. Vi får mycket vinbär konstaterade jag. Trevligt! Fin solnedgång var det också.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin tårta :) har du själv bakat den?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jepp :) Tack tack!

      Radera