tisdag 17 februari 2015

Sjuk?

Theodor övade sig på att skriva siffror idag när vi väntade på att Wilma skulle sluta dagklubben.  Ganska snyggt måste jag säga!
Jag hat knappt sovit inatt känns det som. Träningsvärk eller muskelvärk sådär annars bara. Gissar på träningen. Vaknade med väldigt ont i halsen också så nu är ett svalgprov ivägskickat för odling. Får svar på snabbtest på eftermiddagen. Nu känns det ändå lite bättre så kanske det inte är angina den här gången. Men sköterskan sa att jag var ordentligt röd i halsen. Fick tid till läkare med ett eksem på min hand på samma gång så fick något starkare kortisonsalva utskriven. Blir alltså ett besök till stan idag. Måste ändå veckohandla.
Nu sover Wilgot och jag ska faktiskt ta och göra samma sak! Åtminstone vila lite för för en gångs skull leker de övriga barnen snällt. Halleluja!

1 kommentar:

  1. Mommo är imponerad av Theodors fina tvåa! <3 Sköt om dej gumman! Sku det löna sej att ta svalgprov på resten av familjen också, ifall någon har en symptomfri angina på gång, och smittar dej med jämna mellanrum? mamma-mommo

    SvaraRadera