onsdag 20 februari 2013

Onsdag

Öppet dagis, sen hem via butiken. Sjuk pappa i huset och gnälliga ungar. Undrar om vi alla är sjuka lagom till helgen dvs. kalaset?! Dååålig daa...
Dessutom så är det vägarbeten eller byggarbeten vart man än vänder sig. Bilar på trottoaren så man hamnar att knuffa vagnen i diket för att komma förbi. Tror vi stannar inne tills de är färdiga, nån gång nästa år kanske? Stör mig på lite allt idag. Varför ska planer alltid skita sig? Och det är alltid alltid så! Man kanske borde lära sig att inte planera in något alls. Hållas hemma bara och absolut inte försöka planera kalas eller dylikt. Suck.

1 kommentar:

  1. På. Känner mig också jättefrustrerad idag! :(
    Har en dotter på snart 2 år som verkligen suger åt sig alla sjukdomar! Över julen var hon hemma från dagis i 3 veckor på lov och vi höll oss verkligen hemma/utomhus och försökte undvika allt vad sjukdomar heter. Ändå fick hon under dom 3 veckorna äta 2 kurer penicillin! Helt galet! Sen var hon frisk en vecka, sen kom förkylning, nu igår kväll kom magsjukan! Det är helt galet! Känns som att vi aldrig kan hitta på några utflykter/hälsa på vänner med barn eller något sånt. Får bara sitta hemma hela tiden för att dottern antingen är sjuk eller precis blivit frisk och vi inte vill att hon ska bli sjuk igen :( nu i helgen hade vi planerar att träffa några vänner och umgås, men det går ju inte nu. Blir ännu en helg att sitta hemma och uggla :( så jag förstår verkligen din frustration!!

    SvaraRadera