fredag 1 februari 2019

Eftergranskning

När ska man riktigt ha tid att blogga?! Eller göra något kreativt för den delen. Har varit lite fullt upp med att sköta bebis, hus och gård här men efter en bra natt är jag mirakulöst nog vaken ännu fastän klockan närmar sig tolv! 

Idag var det dags för eftergranskning. Inget speciellt där inte. Allt bara bra! Helt otroligt att jag gått igenom fyra graviditeter och förlossningar och att alla gått så bra! Och samma sak med tiden efter också. Känns som att det borde vara jobbigare än det är. Lite för bra för att vara sant! Nästan så man skäms över att säga det högt faktiskt, men det är väl onödigt att göra något annat än att njuta av det.

Vi hann med en promenad i solskenet också. Så härligt! Lillskrutten sov nästan fyra timmar efteråt. Inatt sov hon faktiskt 6,5 timmar i sträck! Håll tummarna att det är något hon fortsätter med. 

Sju veckor har hon hunnit bli. Hon ler väldigt ofta nu och är nöjdare. På kvällen spökar magen lite, men eftersom hon nu har en period när hon inte bajsar så är det inte så konstigt. De är intressant med bebisar; lika normalt att de bajsar 10 gånger om dagen som var tionde dag. Vi är inne på dag 11 nu, men har varit med om 17 dagars pauser så oroar mig inte ännu. 

Storasyskonen är så stolta över sin lillasyster. De vill gärna att hon kommer med och säger godnatt på kvällarna och väcker dem på morgonen. Men riktigt en dans på rosor är det inte med en supertrotsig femåring i huset... Han envisas så otroligt att det riktigt går mig på nerverna, men som tur är så går det relativt lätt att avleda honom till något annat. Om det är en reaktion på att han blivit storebror eller om det bara är vanlig utveckling kan jag inte svara på, men antar att det har med det stundande sexårstrotset att göra. känns på något sätt bekant. 

Och så lite glada bilder på vår tös :)





Bra med en storasyster som kan läsa åt en!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar