onsdag 1 mars 2017

Mars

Nu är vi hemma igen efter några dagar norröver. Vi hann hälsa på våra vänner, träffa Robins alla syskon, 2/3 syskonbarn, mamma och kusin, träffa mina syskon och föräldrar och åka slalom. Jag tog med mig Theodor och Wilma till slalombacken i Kaustby, dit jag och Theodor var redan en gång förra året. Han klarade liften galant själv och åkte bättre än förra året. Wilma provade på att åka för första gången men det gick riktigt bra det också! Liften ville hon inte åka ensam i efter att hon föll i den när hon provade själv, men det gick bra att åka två också fastän det är djävulskt obekvämt att åka i barnliften när man är 175cm lång. I slutet så åkte hon i alla fall nästan ända från toppen (på barnbacken) själv. Vi hade det riktigt roligt allihopa, och vad som gjorde det hela ännu bättre var att våra kompisar också kom dit. Theodor var så nöjd när han fick med sin bästa kompis i backen.
Ingen har missat att det kom väldigt mycket snö under några dagar. Sen blev det nästan -20 grader för att nästa dag regna och snön smalt. Nu inatt har det tydligen snöat mera men också regnat. Såg att de lovat snö ändå nu 1,5 dygn så blir antagligen pulkabacken i helgen. Idag ska vi till stan. Ska piffa upp en babysitter åt brorsans kommande bebis och behöver tyg till det. Robin behöver nya glasögon och kylskåpet är tomt. Har i alla fall hunnit få igång en diskmaskin och skrivit en essä på engelska, så nu är den kursen ur världen. Bara att börja läsa till nästa tent som infaller om två veckor! En tjock bok, men som tur är på svenska och ett intressant ämne så det ska nog gå för sig. 
Det är så skönt med sportlov måste jag säga! Ingen stress någonstans, men en hel del på att-göra-listan nog. Men det är flera dagar kvar ännu. Ingen panik!
Sist men inte minst, det är mars nu! Typ en vårmånad! Hur härligt är inte det? Tycker att humöret, motivationen och inspirationen är sju gånger högre än igår.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar