måndag 23 januari 2017

Vår i luften

I helgen var vi till Nykarleby för att hälsa på våra vänner. Vi passade på att besöka en skog full med stenar också. Barnen var väldigt nöjda!
Jag har påbörjat min tredje praktikvecka av sex innan jag byter till nästa ställe. Tiden går supersnabbt! Theodor och Wilma har jumppa varje måndag kväll så måndagarna rusar verkligen förbi. Är inte lika slut på kvällarna nu som jag var de första dagarna på praktik. Tur det! Men det är nog annorlunda att vara i jobb än i skolan måste jag säga. Har sett ut en del extra kurser som verkar intressanta och som jag kunde tänka mig att gå i vår men vet ännu inte om det sker dagtid eller inte så får se om det går att förverkliga alls. Jag behöver inte fler extra kurser men det skadar ju inte att lära sig mer.
Jag har faktiskt plockat bort en del ur julgranen nu så snart åker den ut, eller in i spisen. Ska ta vara på granskotten först bara. Får nog snällt inse att julen är slut, haha. Men utebelysningen får snällt stanna uppe ännu ett bra tag. Är så mörkt nu när ingen snö finns... Det regnade i morse. 23 januari. Inget vidare vinterväder. Alla skidskobanor är stängda på grund av dålig is och tiodygnsprognosen utlovar plus grader. Tråkigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar